torstai 2. joulukuuta 2010

Dyykkausta

Toissa päivänä huomasin lounaalle mennessäni mielenkiintoisen lavan lastauslaiturin vieressä. Työnantajani omistajan vaihdoksen yhteydessä yrityksemme kirjasto lopetettiin ja nyt tilat otetaan ilmeisesti muuhun käyttöön ja kaikki vanha sai lähtöpassit. Lavalla oli jonkin verran kirjoja ja läjittäin lehtiä, standardeja ja raportteja.







Mielenkiintoni herätti lehtikotelot ja erityisesti alla olevassa kuvassa näkyvät lehtikotelon ja mapin yhdistelmät.  Aiheeseen sopiva metsän vihreä väri ei kuulu suosikkeihini, mutta eiköhän sen saa kadotettua joko maalin, paperin tai kankaan avulla. Täysin selvää minulle ei vielä ole mihin muuhun kuin papereiden tai lehtien säilyttämiseen noita erikoisia koteloita voisi käyttää, mutta jonkin matkapelin tai mobiilin nukkekodin niihin voisi esimerkiksi rakentaa. Hamstrasin niitä varmuuden vuoksi 8 kappaletta ettei vain lopu kesken, jos inspiraatio yllättää. Ehkä täällä joskus nähdään vielä näiden "ennen"-kuvien  lisäksi "jälkeen"-kuvia.





4 kommenttia:

  1. Houkuttelevan näköinen lava! Tuota olisi kiva tonkia:)

    VastaaPoista
  2. Olisihan tuota voinut tonkia enemmänkin, mutta tuona päivänä sattui olemaan yli kymmenen astetta pakkasta ja hyytävä viima. Muutaman kerran meinasin lentää nokallenikin, kun nuo mapit olivat yllättävän liukkaita :).

    VastaaPoista
  3. Näyttää samanlaiselta kuin Oulun TK:n ja sen kirjaston lopetuksen jälkeen v. 2008 aikaansaatu roskalava...
    T. Ulla :)

    VastaaPoista
  4. Taisin sieltäkin silloin "vanhaan hyvään aikaan" pelastaa muutaman lehtikotelon. Ovat muuten vieläkin käytössä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...