maanantai 20. kesäkuuta 2011

Thai-basilikalla maustettu nektariinisalaatti

Oman yrttimaan basilikat ovat kasvaneet niin paljon, että satoakin voi jo vähän korjata. Thai-basilika tuo mukavan miedon aniksen maun salaattiin. Salaatti sopii hyvin lisäkkeeksi grillatulle kanalle tai possulle.




Thai-basilikalla maustettu nektariinisalaatti

1 keltasipuli
n. 3 rlk valkoista balsamicoa
n. 3/4 dl (oliivi)öljyä
merisuolaa
nektariineja
jääsalaattia
juoksevaa (Italian metsähunajaa) hunajaa
Thai-basilikaa maun mukaan

Puolita sipuli ja viipaloi puolikkaat. Sekoita balsamico, öljy ja suola, lisää joukkoon sipuli. Anna marinoitua hetki, jotta sipuli hieman pehmenee ja muuttuu makeammaksi. Paloitte nektariinit ja revi salaatti. Lisää joukkoon sipulit, hunaja ja hienonnettu basilika.

2 kommenttia:

  1. Ihan toiseen asiaan kuin thai-ruoka.. Eksyin blogiisi kerran ja kiva on. Jäin vähän kaipaamaan sitä pesulapun ohjetta miten kudotaan/virkataan? Hyvää juhannusta. Nina

    VastaaPoista
  2. Nina, hyvä kun muistutit :). Yksi on nyt työnalla, joten täytyy tehdä siitä muistiinpanot ja laittaa tänne. Hyvää jussia sinullekin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...